Lainojen yhdistäminen

Yhdistämällä kaikki luottosi edullisemmaksi lainaksi, voit säästää rahaa ja helpottaa arkeasi. Yhdistelylainalla säästät kuluissa ja koroissa ja saat paremman kokonaiskuvan taloudestasi.
Kilpailukykyinen lainatarjous
Tee hakemus jo tänään saadaksesi alustavan lainatarjouksen.
Helppoa
Löydät kaikki tiedot lainastasi ja maksusuunnitelmastasi omilta sivuiltasi.
Rinnakkaishakija
Voit tehdä hakemuksen rinnakkaishakijan kanssa.

Miksi lainojen yhdistäminen kannattaa?

Yhdistämällä kaikki luottosi edullisemmaksi lainaksi, voit säästää rahaa ja helpottaa arkeasi. Yhdistelylainalla säästät kuluissa ja koroissa ja saat paremman kokonaiskuvan taloudestasi. Suurempien lainojen korko on yleensä matalampi kuin pienempien luottojen.

Meiltä voit hakea yhdistelylainaa jopa 50 000 euroon asti, ilman vakuuksia.

Lainaesimerkki: 10 000€, 5 vuoden takaisinmaksuajalla, todellinen vuosikorko 14,98%, sis. Avausmaksun 90€ ja tilinhoitopalkkion 5€/kk. Yht. 13 972,66 €. 232,88€/60 kk ajan. Takaisinmaksuaika: 1-15 vuotta. Korkein mahdollinen todellinen vuosikorko on 45,858%. Jokainen lainapäätös on yksilöllinen ja perustuu hakijan taloudelliseen tilanteeseen. Kaikki tarjoukset perustuvat pankin tekemään kokonaisarvioiin asiakkaasta. Katso kuinka paljon voit lainata täältä.

Jälleenrahoituksen hinnasto

Nimelliskorko7,43 % - 19,43 %

Avausmaksu0 € - 90 €*

Kuukausittainen tilinhoitopalkkio1 € - 5 €*

Maksumuistutus5 €

*Riippuen luottomäärästä

Lainaesimerkki: 10 000 € 5 vuodelle, todellinen vuosikorko 14,98%. sis. avausmaksu 90 € ja tilinhoitopalkkio 5 €/kk, yht. 13 972,66 €. 232,88 €/60 kk ajan. Takaisinmaksuaika: 1 - 15 v. Korkein mahdollinen vuosikorko on 30,01 %.

Jokainen lainapäätös on yksilöllinen ja perustuu hakijan taloudelliseen tilanteeseen, sekä haluttuun luoton summaan. Kaikki tarjoukset perustuvat pankin tekemään kokonaisarvioon asiakkaasta. Katso kuinka paljon voit lainata täältä.

Kysymyksiä ja vastauksia

Saat hakemukselle vastauksen välittömästi ja saat tietää kuinka paljon voimme tarjota lainaa.

Jos haluat yhdistää lainasi Lea bankin yhdistelylainalla, voit tehdä hakemuksen helposti nettisivuillamme. Maksamme yhdistelylainan tilillesi, jolloin voit itse hoitaa lainojesi takaisinmaksun. Takaisinmaksutiedot saat olemalla yhteydessä luotonmyöntäjän asiakaspalveluun.

Lainan korotusta voit hakea kolmen kuukauden kuluttua edellisen lainan vastaanottamisesta. Koska sinulla voi olla vain yksi laina kerrallaan Lea bankissa, haet lainan korotusta seuraavasti:

  1. Tee nettisivuillamme uusi lainahakemus. Haetuksi lainamääräksi ilmoita olemassa oleva Lea bankin lainapääoma ja toivomasi lisälainan yhteenlaskettu summa.
  2. Merkitse lainoihisi Lea bankin olemassa oleva laina ja merkitse laina poismaksettavaksi. Lainan korotuspäätökseen vaikuttaa muiden kriteerien lisäksi myös se, miten olemassa olevaa lainaa on maksettu takaisin.